Wij brengen dynamiek in jouw website

met onze webvideo's.

 

Met videomarketing vertel je het verhaal achter jouw organisatie.

Met bewegende beelden de aandacht van je websitebezoekers trekken, vasthouden en duidelijk maken wat jouw organisatie te bieden heeft, dat is wat we willen bereiken met onze webvideo's.

Waar we enkele jaren geleden bij onze klanten een verschuiving merkten van het gebruik van stockfoto's naar persoonlijke foto's, zien we tegenwoordig dat steeds meer ondernemingen ons vragen om niet enkel de fotoshoot te regelen, maar ook een professionele videoshoot te organiseren.

Het maken van kwalitatieve bedrijfsvideo's is een vak apart dat wij graag overlaten aan de experts in dat vakgebied. Als totaalpartner voor de hele online marketing van onze klanten willen we echter graag jouw eerste aanspreekpunt vormen en jou zoveel mogelijk ontzorgen. We regelen de afspraak met de videograaf, zorgen voor de nodige rekwisieten op de dag van de opname, staan nadien in voor de montage van de beeld- en geluidsfragmenten en plaatsen de video na jouw goedkeuring op de website.

De beelden van je bedrijfsfilm en eventuele andere webvideo's kunnen we uiteraard ook elders inzetten om je online zichtbaarheid te vergroten, denk bijvoorbeeld aan korte teasers op social media. We zitten graag eens met je samen om al de mogelijkheden in detail te bespreken.

Realisaties

Getuigenissen.

Telkens weer gaan we voor een 100% tevreden klant! De vele getuigenissen van onze klanten zijn daar het beste bewijs van!

Lees wat onze klanten zeggen

400+ realisaties.

Niets zegt er meer over ons dan ons werk, bekijk een selectie uit meer dan 400 gerealiseerde projecten.

Bekijk ons werk

We staan voor je klaar.

Ook achteraf gaan we voor een top service! Zo passen we je website achteraf aan binnen 24 uur nadat je een aanpassing hebt doorgegeven.

Lees meer over ons