We zorgen voor

je online zichtbaarheid.

 

De online zichtbaarheid van jouw organisatie begint bij je website.

Je website vormt de basis voor je online marketing. Mensen die zoeken naar het producten of de dienst die je aanbiedt, moeten je vinden via hun zoekopdracht. Voor je organische ranking in Google, Bing en andere zoekmachines is het dus belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan SEO. Daarnaast is het ook belangrijk om bekendheid te verwerven, ook op momenten dat men niet op zoek is naar hetgeen je aanbiedt. Op die manier kun je potentiële klanten laten kennismaken met je bedrijf en zullen ze later, op momenten dat ze wel op zoek zijn naar jouw producten of diensten, als eerste aan jou denken. Om dit te bereiken, kun je adverteren via zoekmachines (SEA).

Om online zichtbaar te worden, kun je niet alleen aandacht besteden aan je positie binnen zoekresultaten. Je kunt ook online zichtbaarheid creëren via social media, mailings en dergelijke. Het maximale resultaat bereik je met een combinatie van al deze vormen van communicatie. Door de informatie die je via die verschillende kanalen verschaft, op elkaar af te stemmen, ga je je product of merk 'branden'. En net dat is onze specialiteit.

Het is nu al zonder meer duidelijk dat we het juiste publiek bereiken door de uitstraling van de website, want er zijn serieuze resultaten van de aanvragen.

Frans - Stinal

Hoe wij jouw online zichtbaarheid vergroten.

 

Online gevonden worden.

We optimaliseren je website om in de zoekresultaten van Google, Yahoo en Bing een hoge positie te bekomen en te behouden, zodat je beter gevonden wordt en het aantal bezoekers op je site duurzaam toeneemt (SEO).

Meer informatie
 

Online adverteren.

Met online advertising via Google Adwords, remarketing, Bing ads ... zorgen we ervoor dat je meteen opvalt op de eerste pagina's van de zoekresultaten. Het budget, de regio, de doelgroep ... ligt volledig in jouw handen.

Meer informatie
 

Social media strategie.

Heeft jouw bedrijf al een Facebookprofiel? Ben je aangemeld op LinkedIn, Youtube, Twitter of een ander medium? We helpen je graag met het uitbouwen van jouw sociaal netwerk en het opzetten van een nauw betrokken online community.

Meer informatie

Wens je meer zichtbaarheid op het internet?

Meld je snel aan voor een vrijblijvend online strategiegesprek.

Wij maken eerst een analyse van de online vindbaarheid van je website en de algemene online zichtbaarheid van je organisatie. Deze resultaten kunnen we meteen vergelijken met de resultaten van je concurerende websites en het potentieel aan webtrafiek binnen je doelgroep. Zo weten we perfect waar de mogelijkheden liggen en jouw organisatie binnen het vooropgesteld budget maximaal zichtbaarheid kunnen geven.

Meld je nu aan

+400 tevreden klanten.

Telkens weer gaan we voor een 100% tevreden klant! De vele getuigenissen van onze klanten zijn daar het beste bewijs van!

Transparante aanpak.

Wij maken altijd een advertentie account op naam van de klant. Zo zie je voor welk bedrag je adverteert. Gewoon lekker transparant.

Altijd op de hoogte.

We mailen je maandelijks een rapport zodat je ziet wat de online marketing je brengt: hoeveel bezoekers, kliks, views, conversies...