...

Wij ontwikkelen

webapplicaties op maat.

 

Automatiseren of optimaliseren.

Een goede website is een gebruiksvriendelijke website. Zowel voor de bezoeker als de beheerder van de website is die gebruiksvriendelijkheid van belang. Wij zetten hier maximaal op in door websites te ontwikkelen met een content management systeem waarmee je zelf eenvoudig de website kunt beheren. Daarnaast staan we in voor de ontwikkeling van modules, plugins en componenten op maat die gekoppeld worden aan je website.

Voor de programmatie op maat van webtools starten we altijd met een intakegesprek waarin we de te bereiken doelstellingen met je doornemen. We denken graag met je mee en zullen suggesties doen waarbij we streven naar de meest geschikte oplossing binnen je budget. Voor elke te ontwikkelen tool gaan we in eerste instantie een ontwerp maken. Zo krijg je al van in het begin een goede indruk van hoe de tool eruit zal zien en zal functioneren. In deze fase kunnen we eventueel bijsturen, waardoor obstakels die anders pas tijdens de ontwikkeling aan het licht zouden komen, vermeden worden. Op deze manier kunnen we heel efficiënt en kostenbesparend werken.

Nog niet eerder hebben wij op deze manier met een webdesigner samengewerkt. In het verleden bleek meestal dat men gespecialiseerd was in het ontwerp OF in de technische uitvoering, RC webdesign doet beide! Wat de snelheid en communicatie aanzienlijk bevordert.

Kristel van Alphen | Van der Meeren Vastgoed

Van een productcatalogus tot een geautomatiseerde offerte.

Voor onze klanten ontwikkelden we onder meer al een online reserveringssysteem, een oplossing om eenvoudig gerealiseerde projecten toe te voegen en te tonen op de website, een overzichtelijke productcatalogus die vlot beheerd kan worden, een module om nieuwsitems of blogartikelen gemakkelijk te plaatsen op de site, een prijscalculator om een leverkost of besparing te berekenen, een module waarbij de websitebezoeker een keuze kan maken uit bepaalde opties om vervolgens automatisch een offerte per e-mail te ontvangen, enzovoort. De webtools die we programmeren variëren per klant, per website en per doel. Dat doel is ofwel bepaalde handelingen automatiseren, ofwel conversieverhogend werken. Wij zien erop toe dat dat doel bereikt wordt.

 

Ik heb mijn wensen maar één keer moeten uitleggen aan de ontwikkelaars van RCWebdesign. Zij hadden direct begrepen wat ik nodig had, en hebben dit perfect vertaald naar een mooie website. Wij zijn zo trots op onze nieuwe website, dat we voor een zusteronderneming ook een nieuwe website hebben besteld bij RCWebdesign.

Miquel Van Roosmalen | Rent-a-mat

Getuigenissen.

Telkens weer gaan we voor een 100% tevreden klant! De vele getuigenissen van onze klanten zijn daar het beste bewijs van!

Lees wat onze klanten zeggen

400+ realisaties.

Niets zegt meer over ons dan ons werk, bekijk een selectie uit meer dan 400 gerealiseerde projecten.

Bekijk ons werk

We staan voor je klaar.

Ook achteraf gaan we voor een top service! Zo passen we je website achteraf aan binnen 24 uur nadat je een aanpassing hebt doorgegeven.

Lees meer over ons