...

Webdevelopment

Automatisering of conversie optimalisatie.


  We ontwikkelen jouw website met een content management systeem zodat je de site na oplevering zelf kunt beheren. Naast je website ontwikkelen we ook modules, plugins en componenten op maat. Laptop cover met het logo van RCWebdesign.

Een goede website is een gebruiksvriendelijke website. Zowel voor de bezoeker als de beheerder van de website is die gebruiksvriendelijkheid van belang. Wij zetten hier maximaal op in door websites te ontwikkelen met een content management systeem waarmee je zelf eenvoudig de website kunt beheren. Daarnaast staan we in voor de ontwikkeling van modules, plugins en componenten op maat die gekoppeld worden aan je website.

Voor de programmatie op maat van webtools starten we altijd met een intakegesprek waarin we de te bereiken doelstellingen met je doornemen. We denken graag met je mee en zullen suggesties doen waarbij we streven naar de meest geschikte oplossing binnen je budget. Omdat grafische vormgeving een van de pijlers van RCWebdesign is, gaan we voor elke te ontwikkelen tool eerst een ontwerp maken. Zo krijg je al van in begin een goede indruk van hoe de tool eruit zal zien en zal functioneren. In deze fase kunnen we eventueel bijsturen, waardoor obstakels die anders pas tijdens de ontwikkeling aan het licht zouden komen, vermeden worden. Op deze manier kunnen we heel efficiënt en kostenbesparend werken.

Webtools op maat

Productcatalogus, geautomatiseerde offerte, ...


Voor onze klanten ontwikkelden we onder meer al een online reserveringssysteem, een oplossing om eenvoudig gerealiseerde projecten toe te voegen en te tonen op de website, een overzichtelijke productcatalogus die vlot beheerd kan worden, een module om nieuwsitems of blogartikelen gemakkelijk te plaatsen op de site, een prijscalculator om een leverkost of besparing te berekenen,

een module waarbij de websitebezoeker een keuze kan maken uit bepaalde opties om vervolgens automatisch een offerte per e-mail te ontvangen, enzovoort. De webtools die we programmeren variëren per klant, per website en per doel. Dat doel is ofwel bepaalde handelingen automatiseren, ofwel conversieverhogend werken. Wij zien erop toe dat dat doel bereikt wordt.