...

Wij maken websites

& bedenken strategieën.

 

Jouw website is van ongekend belang & de absolute basis voor je hele marketing.

Wij zijn ervan overtuigd dat in de huidige tijd een degelijke website de absolute basis is voordat je geld en energie steekt in andere publiciteit- en marketingkanalen. Want of het nu gaat om een advertentie, artikel, blog of spandoek, altijd verwijs je naar je website waarop de potentiële klant alle informatie over je bedrijf en je producten of activiteiten kan terugvinden. Als de website is zoals deze hoort te zijn, zal deze al je marketingfacetten maximaal ondersteunen en zul je al snel de resultaten uit je (nieuwe) website zien verschijnen.

Mond-op-mond-reclame blijft ontegensprekelijk de beste manier om nieuwe potentiële klanten te werven. Alleen sta je er wel bij stil dat ook deze klanten tegenwoordig eerst even op jouw website gaan kijken voordat ze je gaan contacteren? Sluit de website niet aan bij hun verwachtingen en hetgeen ze van jou gehoord hebben, is dit vaak een moment waarop ze toch nog even verder kijken en je hierdoor jammer genoeg een hele warme lead verliest.

Ze zijn er prima in geslaagd zichtbaar te maken hoe wij als “familie-sportcentrum” werken met persoonlijke aandacht en professionele begeleiding van al onze sporters, vanaf zeer jonge tot aan respectabele leeftijd toe.

Ann Droeshaut - Sportcentrum Smash

Iedere website wordt uniek ontworpen en volledig op maat ontwikkeld.

We kennen ze natuurlijk ook, de platformen en zelf-bouwpakketten waarmee je binnen 5 minuten je eigen website of webshop online zwiert of de Wordpress websites met standaard templates: even de kleuren aanpassen en weer een website klaar. Nee, dat niet bij ons! En waarom? Omdat wij ervan overtuigd zijn dat deze aanpak online niet (meer) werkt. Elk bedrijf, ook al verkoopt het dezelfde diensten of producten, heeft een eigen identiteit, een eigen imago en een eigen doelgroep.

De enige manier om jouw doelpubliek online te vinden en aan te spreken is door een uniek en volledig op maat design. Zo onderscheid je je online al meteen van je concurrenten, spreek je de juiste doelgroep aan en kunnen we al je unique selling points het beste onder de aandacht brengen. Wij ontwerpen elke website vanaf nul en jij als klant kan alle gewenste aanpassingen aan dit ontwerp laten uitvoeren totdat je er voor de volle 100% tevreden over bent en wij met de ontwikkeling van start gaan.

 

In nauwelijks een uur tijd wist Rob wat we als bedrijf ambiëren en werd het marketingtraject voor het komende jaar uitgezet.

Dirk Bellemakers - Belisol Eindhoven
 
 
 

Voor jouw online succes stippelen we een doeltreffende marketingstrategie uit.

Jouw website is de basis voor je online aanwezigheid. Je potentiële klant gaat hier in eerste instantie alles over je bedrijf, producten en diensten opzoeken voordat deze je gaat contacteren of bezoeken. Naast je website vormen social media als Facebook en LinkedIn de manier om online in contact te komen met nieuwe klanten of de relatie met je huidige klanten te onderhouden. Is je website nog maar net gelanceerd en wil je toch al gevonden worden via zoekmachines, of wil je een product of dienst tijdelijk promoten? Gebruik online advertising. Hier zijn de mogelijkheden enorm, van advertenties waarbij je betaalt per klik tot retargeting waarbij je eerdere bezoekers op je website later via advertenties alsnog in een klant kunt omzetten.

Je online aanwezigheid en online reputatie opbouwen vergt inspanning, zowel qua tijd en middelen. Een goede strategie is essentieel. Wij denken business-minded met je mee, werken samen met jou een online strategie uit en begeleiden je graag bij het analyseren en optimaliseren van de gegevens om de conversie te verhogen.

Ook op zoek naar een professionele website?

We zitten graag eens met je samen!

Waarschijnlijk heb je al wat voor ogen hoe jij je nieuwe website ziet, dan luisteren we heel graag naar je wensen. Heb je hier nog helemaal geen enkel idee van, dat is ook prima ;-) We inspireren je met ons portfolio en geven je graag een overzicht van hetgeen allemaal mogelijk is.

Afspraak maken

Getuigenissen.

Telkens weer gaan we voor een 100% tevreden klant! De vele getuigenissen van onze klanten zijn daar het beste bewijs van!

Lees wat onze klanten zeggen

400+ realisaties.

Niets zegt meer over ons dan ons werk, bekijk een selectie uit meer dan 400 gerealiseerde projecten.

Bekijk ons werk

We staan voor je klaar.

Ook achteraf gaan we voor een top service! Zo passen we je website achteraf aan binnen 24 uur nadat je een aanpassing hebt doorgegeven.

Lees meer over ons