...

Online marketing

Meer klanten aantrekken en stimuleren om actie te ondernemen.


  Rob aan het werk met de Facebook campagne van Kempische Interieurbouw. Rob neemt notities tijdens een bespreking van een website. RCWebdesign staat altijd voor u klaar.

Consumenten zijn visueel ingesteld. Om de aandacht te trekken is het dus van groot belang dat je product, dienst of bedrijf gezien wordt.

Wij vinden online marketing buitengewoon en zullen even uitleggen waarom. Een website, een Facebook campagne, een plek in het Google Merchant center ... de resultaten van elke vorm van online publiciteit zijn meetbaar. De correcte analyse van die resultaten biedt onze klanten en onszelf ongekende mogelijkheden om zowel kosteloos als betalend een betere online zichtbaarheid te creëren en een voorsprong te nemen op de concurrentie.

Wij staan in voor het opzetten van reclamecampagnes en marketingstrategieën en daarnaast behoort ook het periodiek beheer ervan tot ons takenpakket. Social media, zoekmachine advertenties, bannering, remarketing, content- en e-mail marketing ... we zijn vertrouwd met alle online marketing kanalen en zetten die maximaal in.

Online marketing effectief en efficiënt inzetten

om het maximale resultaat te behalen.


Als online marketeer stellen we alles in het werk om meer bezoekers naar je website te loodsen, maar omdat we ook instaan voor de ontwikkeling van je website kunnen we het gedrag van die bezoekers ook analyseren en sturen om hen maximaal aan te zetten tot actie. Vele klanten schakelen ons in voor een conversietraject waarbij we zowel de website en de marketingcampagne in eerste instantie gaan analyseren. We brengen de conversies in

beeld en gaan vervolgens onze kennis en ervaring als webontwikkelaar gebruiken om het gebruikte publiciteitskanaal verder op te volgen en te optimaliseren. Op die manier kunnen we die online marketing tools effectiever en efficiënter gaan inzetten, meer potentiële klanten aantrekken en hen maximaal aansporen om je te contacteren, een offerte aan te vragen, een review te plaatsen, een product te bestellen, enzovoort.