...

Krachtige en betrouwbare hosting,

daar zorgen we voor.

 

Een veilige website die snel laadt en continu bereikbaar is.

Om uit te groeien tot een succesvolle website dient deze in de eerste plaats online bereikbaar te zijn. Daarvoor is goede hosting onontbeerlijk. Degelijke hosting zorgt ervoor dat je website voorzien wordt op een snelle en stabiele server waardoor je webpagina’s snel laden en bij voorkeur altijd bereikbaar zijn.

Samen met onze hosting partner Linix Webhosting hebben we een hostingformule op maat uitgewerkt waarbij je tegen een betaalbare prijs beschikt over een professioneel hostingpakket met een grote webruimte waarop gangbare cms systemen als Joomla en Wordpress probleemloos geïnstalleerd kunnen worden. Daarnaast kun je ook voor oplossingen op maat en dedicated virtual server oplossingen met gegarandeerde uptime bij ons terecht.

Je kunt bij ons een hostingpakket met of zonder domeinnaam afnemen. Mocht je dus al een domeinnaam via een andere partner geregistreerd hebben, dan is dat geen enkel probleem.

RCWebdesign ontwikkelde voor ons een reserveringsplatform waarmee onze dealers laad- en lostijden van bulk en palletten kunnen vastleggen. De continue bereikbaarheid van het systeem was voor ons een absolute vereiste. RCWebdesign adviseerde ons een hostingpakket met een gegarandeerde uptime van 99,99% en dagelijkse back-ups.

Renke Vermeulen - Agricon

Periodieke back-ups voor extra bescherming.

De host zorgt ervoor dat het gebruikte cms programma waarmee je website wordt ontwikkeld, zonder meerkost wordt geüpdatet en dat er standaard op regelmatige basis een backup op een andere server wordt gemaakt die in geval van nood snel online geplaatst kan worden zodat je website vrijwel continu online bereikbaar is.

Linix Webhosting maakt gebruik van een moderne hostinginfrastructuur, een veilig datacenter, servers met SSD-schijven, een extra firewall en redundantie om je data veilig te stellen. Zo kun je er zeker van zijn dat je website optimaal beveiligd is en nu en in de toekomst veilig en bereikbaar blijft.

 

Getuigenissen.

Telkens weer gaan we voor een 100% tevreden klant! De vele getuigenissen van onze klanten zijn daar het beste bewijs van!

Lees wat onze klanten zeggen

400+ realisaties.

Niets zegt meer over ons dan ons werk, bekijk een selectie uit meer dan 400 gerealiseerde projecten.

Bekijk ons werk

We staan voor je klaar.

Ook achteraf gaan we voor een top service! Zo passen we je website achteraf aan binnen 24 uur nadat je een aanpassing hebt doorgegeven.

Lees meer over ons