...

Hosting

Een veilige website die snel laadt en continu bereikbaar is.


  Onze hostingpartner, Linix Webhosting, zorgt ervoor dat jouw website veilig en bereikbaar blijft. Om je data veilig te bewaren, maakt onze hosting partner op regelmatige basis een backup van je website die op een andere server wordt bewaard. Onze hostingpartner, Linix Webhosting, maakt gebruik van een moderne hostinginfrastructuur.

Om uit te groeien tot een succesvolle website dient deze in de eerste plaats online bereikbaar te zijn. Daarvoor is goede hosting onontbeerlijk. Degelijke hosting zorgt ervoor dat je website voorzien wordt op een snelle en stabiele server waardoor je webpagina’s snel laden en bij voorkeur altijd bereikbaar zijn.

Samen met onze hosting partner Linix Webhosting hebben we een hostingformule op maat uitgewerkt waarbij je tegen een betaalbare prijs beschikt over een professioneel hostingpakket met een grote webruimte waarop gangbare cms systemen als Joomla en Wordpress probleemloos geïnstalleerd kunnen worden. Daarnaast kun je ook voor oplossingen op maat en dedicated virtual server oplossingen met gegarandeerde uptime bij ons terecht.

Je kunt bij ons een hostingpakket met of zonder domeinnaam afnemen. Mocht je dus al een domeinnaam via een andere partner geregistreerd hebben, dan is dat geen enkel probleem.

Hosting op maat

Periodieke back-ups voor extra bescherming.


De host zorgt ervoor dat het gebruikte cms programma waarmee je website wordt ontwikkeld, zonder meerkost wordt geüpdatet en dat er standaard op regelmatige basis een backup op een andere server wordt gemaakt die in geval van nood snel online geplaatst kan worden zodat je website vrijwel continu online bereikbaar is.

Linix Webhosting maakt gebruik van een moderne hostinginfrastructuur, een veilig datacenter, servers met SSD-schijven, een extra firewall en redundantie om je data veilig te stellen. Zo kun je er zeker van zijn dat je website optimaal beveiligd is en nu en in de toekomst veilig en bereikbaar blijft.