...

Branding

Een sterk merk met een geweldige klantbeleving.


  Rob in de weer met het webontwerp van Sales Process Coach. Rob in gesprek met een klant op het kantoor van RCWebdesign. Laptop cover met het logo van RCWebdesign.

In onze geglobaliseerde wereld worden we overrompeld door talloze producten en diensten die aangeboden worden door een enorm groot aantal aanbieders. De markt raakt meer en meer verzadigd en daarom is het nog belangrijker dan ooit tevoren om je te onderscheiden van je concurrenten.

Branding gaat over het creëren van een beleving van je bedrijf, product, dienst, merk of persoon bij de consument. Hierin spelen uiteraard de kwaliteit van je producten, de dienstverlening van je bedrijf, de know-how van je medewerkers ... een rol, maar ook de manier waarop je je profileert naar de buitenwereld vormt een belangrijk facet.

Wil je dat de bezoekers van jouw website zich meer gaan vereenzelvigen met je bedrijf? Contacteer ons gerust vrijblijvend om na te gaan wat we hierin voor jou kunnen betekenen.

 

Grafische vormgeving speelt een cruciale rol bij

het scheppen van een product- of merkbeleving.


Bij het scheppen van een product- of merkbeleving speelt grafische vormgeving een cruciale rol. Jouw logo en huisstijl dienen op te vallen en de juiste doelgroep aan te spreken. Om een bepaalde sfeer of imago te genereren, dien je het verhaal achter je product of onderneming naar buiten te brengen. 'Storytelling' spreekt aan. Met een creatieve insteek, geavanceerde marketingtools,

een professionele fotoshoot of bedrijfsvideo, copywriting en onze kennis en ervaring op het gebied van webdesign en grafische vormgeving, stellen wij alles in het werk om een betere klantbeleving te verwezenlijken. Door die beleving consequent op te wekken via elke methode die je gebruikt om je klant te benaderen, zal de branding van je product of merk meer succesvol zijn.