Onze klanten getuigen

over onze samenwerking

Bedankt voor de fijne samenwerking, wij zijn erg blij met hoe onze site geworden is!

Renée van der Palen | Senz Bewind


De vlotte samenwerking, het meedenken en de correcte afspraken. Zeker een aanrader!

Dominique Meijnen | Overdekt

Bekijk dit project


Ik ben zeer tevreden, mocht iets niet duidelijk zijn dan krijg je heel snel antwoord op je vragen, alles tot in de puntjes verzorgd!

Carla Teeuwen | Custom Curiosa


Het gevoel te hebben dat je mekaar begrijpt, uw input van super goede nieuwe ideëen.

Ik vind de samenwerking zeer aangenaam. Het gevoel te hebben dat je mekaar begrijpt, uw input van super goede nieuwe ideëen. Zelfs het honderd keer opnieuw iets aanvullen, aanpassen, invoegen, ... is er nooit teveel aan. Het is gewoon super!!! We proberen het dan ook zoveel mogelijk door te geven, door te vertellen en te promoten. Zeg het voort, zeg het voort!

Irene Steensels | JPD Grondwerken


Vriendelijk, klantgericht, betrouwbaar en efficiënt!

Greetje Maenen | Fanfare Emos


Rob kan met minimale input een maximaal resultaat realiseren.

Ik had al veel bewondering voor de realisaties van Rob, stijlvol, duidelijk, kortom alles wat een goede site moet hebben. En dan droom je ervan om je eigen bestaande site te 'remaken'. En op een dag is het dan zover. Rob kan met minimale input een maximaal resultaat realiseren. 'k Ben alleszins zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat. Heel veel succes Rob, ik zal je zeker aanbevelen! Bedankt.

Jacky Umans


Ziet er interessant uit!

Smalfilm


RC WEBDESIGN..... eerste gesprek, eerste ontmoeting, eerste bespreking.... één woord : PROFESSIONEEL ! Tot een dezer, Rob !

Corneille Driezen


Verstaat perfect wat de klant wenst en dat wordt op een zeer professionele manier aangepakt en uitgewerkt tot een optimaal resultaat!

Serge Vander Linden


Zeer correct in het opvolgen van bedenkingen, suggesties,...

Mijn gedroomde website!! Prachtig vernieuwd, met alle wensen werd direct rekening gehouden en ingewilligd. Zeer correct in het opvolgen van bedenkingen, suggesties,... Ook heel fijn en aangenaam om mee samen te werken! Een perfecte service... Een super aanrader indien je een vernieuwde of nieuwe website wenst!

Katleen Claes | La Bellina

Bekijk dit project


Tnx Rob voor het prima werk en de snelle service !

Peter Korst | Digitrend


Zeer professioneel, mooie en duidelijke ontwerpen. Begrijpt je persoonlijke wensen en een fijne samenwerking. Niet twijfelen kies voor RC Webdesign!

Wendy Maasen


Wij werken nu sinds 3 jaar samen met RC Webdesign... Betrouwbaar, kordaat, flexibel, daadkrachtig en ook nog eens veel verstand van zaken, alles wat je als drukke ondernemer zoekt in een partner!

Martijn Verspeek | Installatiebedrijf Verspeek

Bekijk dit project


Met zijn ideeën en voorstellen liet hij ons ook zien, dat we veel meer in huis hebben, dan we zelf naar voren brachten.

Kim Koeken | Kempische Interieurbouw

Bekijk dit project


Leuke samenwerking. Man van zijn woord!

Anita Slegers | Antique-centre Slegers


Wat ik precies wilde, had Rob snel door en hij vertaalde dat naar een mooi grafisch concept, logo, webdesign met bijbehorende fotoshoot en tekst.

Chris van de Broek | VDB Bedrijfskleding

Bekijk dit project


Rob had weinig gesprek met ons nodig om te weten wat we wilden. Website, social media, logo, huisstijl, reclamebord, bestickering van de bedrijfswagens, alles kwam aan de orde en werd aangepakt.

Wendy Beliën | Carrosserie Beliën

Bekijk dit project


Super snelle service bij het maken van een digitaal logo vanaf een papieren versie. Ziet er strak uit!

Sandra Ummels | Supportability


Zeer prettige samenwerking, de website is erg mooi geworden!

Sandra Welten | Conveni

Bekijk dit project


De samenwerking met RCWebdesign heb ik als zeer aangenaam ervaren en heb tijdens het hele traject kunnen vaststellen dat RCWebdesign altijd bereidwillig is om het beste ván en vóór de klanten naar voren te brengen.

Marcel Deelkens | Deco Ramen en Deuren

Bekijk dit project


Dag Rob,
Echt knap! Proficiat aan jou en je team.
Dit is hoe ik graag ons bedrijf wou voorstellen aan het publiek. Dankjewel voor jullie creativiteit en professionalisme!

Gisèle Ceyssens| G-Design

Bekijk dit project


Aangename ervaring waarbij wij vooral veel respect tonen voor het geduld dat RC Webdesign met ons had. Door allerlei omstandigheden verliep de aanlevering van input voor de site van onze kant met horten en stoten. Dankzij het geduld van RC Webdesign hebben we het tot een goed einde gebracht. Bedankt.

Marc Hegge | Hegge


Omdat ik de enige leverancier ben in Nederland van een specifiek product, moest mijn nieuwe website zo snel mogelijk online zijn. RCWebdesign heeft in een supersnel tempo een prachtige website gebouwd voor mijn bedrijf.

Raf Corten | Leo Pumps


Ik heb mijn wensen maar één keer moeten uitleggen aan de ontwikkelaars van RCWebdesign. Zij hadden direct begrepen wat ik nodig had, en hebben dit perfect vertaald naar een mooie website. Wij zijn zo trots op onze nieuwe website, dat we voor een zusteronderneming ook een nieuwe website hebben besteld bij RCWebdesign.

Miquel Van Roosmalen | Rent-a-mat


Nog niet eerder hebben wij op deze manier met een webdesigner samengewerkt.

In het verleden bleek meestal dat men met name gespecialiseerd was in het ontwerp OF in de technische uitvoering, RC webdesign doet beide! Wat de snelheid en communicatie aanzienlijk bevorderd. RC webdesign toonde veel betrokkenheid en bood veel advies over de invulling van de website en welke aspecten van belang zouden zijn voor de bezoekers van de site (functionaliteit, ontwerp, vindbaarheid). In de toekomst zullen wij zeker vaker gaan samenwerken met RC Webdesign.

Kristel van Alphen | Van der Meeren Vastgoed

Bekijk dit project


Goede samenwerking, goede kwaliteit! Prettige en aangename service!

Dana Elias | Multi Master Group Merksem

Bekijk dit project


Service na verkoop, dat maakt het grote verschil!

Tom Cox | Kluspunt


RCWebdesign is zeker een aanrader! Correcte, stipte en professionele samenwerking! We zijn zeer content van onze website! Merci Rob en Ronnie!

Erdal Erslan | Velektro Fietsen


Je hebt steeds al onze gedachten perfect kunnen omzetten in hetgeen uiteindelijk onze website is geworden.

Dag Rob! Met jou samenwerken is heel aangenaam omdat jij ons de mogelijkheid geeft om iets helemaal op maat uit te werken. Je hebt steeds al onze gedachten perfect kunnen omzetten in hetgeen uiteindelijk onze website is geworden. Ik zal jou zeker aanbevelen wanneer een van mijn collega's nog een goeie website wilt ontwikkelen. Wij hopen op nog een prettige samenwerking bij het onderhouden van onze website. Wij hebben er het volste vertrouwen in dat jij een meerwaarde zult blijven voor ons kantoor.

Jan Van Otterdijk | Tony Van Otterdijk nv


Ik ben heel tevreden met de website en de gerealiseerde huisstijl en zal jou zeker aanbevelen.

Ramses Selen | Seratech


Zeer goede service en professionele aanpak!

Dries Jennen | Noten

Bekijk dit project


Prettig om vast te stellen hoe er ontworpen wordt, hoe er mee geredeneerd wordt, hoe er aangestuurd wordt.

Onze ervaring met RCwebdesign is er eentje van een waar genoegen. In het kader van een nieuw evenement in opstart, is RCwebdesign ter ondersteuning bevraagd geweest. Prettig om vast te stellen hoe er ontworpen wordt, hoe er mee geredeneerd wordt, hoe er aangestuurd wordt. Het resultaat is een beeldvorming rond dit evenement die het evenement mee weet te voeden. De aangeleverde documenten, website en logo ondersteunen gepast dit project. Waardoor ieder die hierover aangesproken wordt hiervoor gewonnen is. De invulling van RCwebdesign maakt dit evenement mee waar en doet het enthousiasme voor dit project branden. Wat ons betreft een top resultaat.

Luc Schepers | Walk The Lyme


Super fijne samenwerking, beantwoord aan mijn profiel, duidelijke taal en uiterst behulpzaam in het samenstellen, teksten schrijven en foto's selecteren. Zeker een aanrader, ook voor kleine bedrijven.

Madeleine Schuurmans | Made2Wear


Super content, goede ideeën en ook de hulp achteraf is uitstekend. Zeer zeker aan te raden!!!!

Dirk De Kwant


Wat Rob op enkele dagen tijd heeft weten te realiseren dwingt respect af! Goede ideeën en meedenken om een optimaal resultaat te verkrijgen. Gewoonweg super...

Rob Lukkesen | Buropix


We zijn super content, echt waar!

Sonja | Mekano

Bekijk dit project


Met Rob was er meteen een klik. We zijn er zeker van dat we de beste keuze hebben gemaakt!

Renke Vermeulen | Agricon

Bekijk dit project


Rob is heel toegankelijk, is goed bereikbaar, komt afspraken na en is daardoor een betrouwbare partner.

Dirk Bellemakers | Belisol Eindhoven

Bekijk dit project


Als we in Tanzania zijn, is het een hele geruststelling dat onze website up to date is. Het is fijn dat we ook altijd met onze vele wensen bij jullie terecht kunnen. Asante sana namens onze kinderen.

Henny Schuurmans | Umoja project


Met dank aan Rob voor de perfecte begeleiding en bouw van onze nieuwe website!

Giovanni Verhaert | Conveni

Bekijk dit project


We zijn tevreden over het resultaat en Rob heeft zeker zijn uiterste best gedaan om zich in te leven in ons bedrijf, wat beslist niet zo eenvoudig is.

Jeroen Brom | Brom Mechatronica

Bekijk dit project


We zijn supertevreden! Het is nu al zonder meer duidelijk dat we het juiste publiek bereiken door de uitstraling van de website, want er zijn serieuze resultaten van de aanvragen.

Stephanie van der Sanden | Stinal

Bekijk dit project


Uw ontwerpen zijn zeer mooi en ben ik uitermate tevreden over. Het gebeurt helemaal niet snel, en geloof mij, dat ik van de eerste keer tevreden ben over ontwerpen. Jij bent er in geslaagd mij 100% tevreden te stellen. Bedankt voor de service en de website.

Frank Vastmans


Rob en zijn team reageren supersnel op een extra vraag!

Ivo Vlassaks | Flax Consulting


Wij zijn een kleine onderneming en hebben geen groot budget voor een website. RCWebdesign heeft dit altijd gerespecteerd, en heeft de gemaakte afspraken correct nageleefd. Ze hebben voor ons een knappe website gemaakt die echt goed in elkaar zit. En dit allemaal zonder het vooropgestelde budget te overschrijden.

Roger Debouille | Kempenhulp


Ik heb mijn wensen maar één keer moeten uitleggen aan de ontwikkelaars van RCWebdesign. Zij hadden direct begrepen wat ik nodig had, en hebben dit perfect vertaald naar een mooie en handige website.

Roel Wijnen | Rew Productions


Wij kijken terug op een fijne samenwerking. RC Webdesign heeft ons perfect begeleid. Een goede partnerkeuze is zeer belangrijk. Wij zijn overtuigd dat we met RC Webdesign dat gedaan hebben. De volgende opdrachten komen al jullie richting uit. Dank je wel.

Marc Hegge | Hegge NV